Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Pani Denisowa to jest glosowanie a nie czat
Zgłoś wpis
21 Postów

()
Bywalec
Rafael24bxl napisał:
Prosze Pani to jest glosowanie a nie czat

a ja myślałam ze to forum ---> dyskusja ogólna...
nie mam zielonego pojęcia co Wam to da ze sobie teraz poglosujecie. za pare dni i tak wszystko ucichnie i dalej będzie tak samo! pzdr
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Facet ,tak zakręciłeś mi w głowie tym głosowaniem , że palnełam głupstwo.

To normalne, że to wybór każdego z nas co lub kogo będzie miał na profilu ,a jeżeli nie chcesz z taką osobą pisac to daj spokój , to jest portal dla każdego ,bez sensu to głosowanie
Zgłoś wpis
31 Postów
Magda Stach
(duzaMi)
Bywalec
Sus napisał:
duzaMi napisał:
a kto bedzie nastepny po kanapkach? wyrzucicie wegetariam gejow nudystow (sic) innowiercow bezboznikow turystow artystow ...

Zastanawiam sie jak sie w tym kraju klimatyzujesz majac takie nietolerancyjne poglady.

aaaa swietnie jak w domu! miejscowosc w ktorej mieszkam wydala na swiat paru wielkich...jak Tim Mudde...oglolnie klimatycznie jest
Zgłoś wpis
31 Postów
Magda Stach
(duzaMi)
Bywalec
a i zapomnialam : VETO
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
duza nie znaczy wielka prosze pani
Zgłoś wpis
8 Postów

()
Początkujacy
Kanapki Niech zostana w Kuchni, a nie bęndą pokazywać się na forum.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie bawcie się w ogrodników i nie przesadzajcie, dajcie juz spokój z ty głosowaniem są ciekawsze tematy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
w pełni zgadzam się z poprzedniczką!Po pierwsze wolność i swoboda,kazdy robi jak lubi i nie rozumiem co ma miec na celu to glosowanie?narzucenie zdania wiekszości pozostałym?
Zgłoś wpis

Bliżej nas